Edukacije i savjetovanja

Edukacije
  • Seminari za projektante informacijskih sustava, arhitekte i razvojne inženjere, te strateško IT savjetovanje
  • Informatički seminari za rukovatelje računalima
Treninzi

Developers Bootcamp je intenzivni 5-dnevni trening za razvojne inženjere, koji polaznicima omogućava upoznavanje s novim tehnologijama, platformom i alatima za razvoj programskih rješenja upotrebom metodologije Microsoft Solution Framework-a (MSF-a).

Svaka tematska cjelina se obrađuje na način da se prvo održi teoretsko predavanje praćeno demonstracijama i primjerima, a završava se s konkretnim vježbama koje polaznici samostalno odrađuju na svojim računalima uz nadgledanje trenera.

GDPR

Usklađenje sa Općom uredbom o zaštiti podataka i njezina primjena uzrokovala je stres i paniku kod većine poslovnih subjekata, što zbog prekasne reakcije, što zbog nedovoljnog razumijevanja zahtjeva Uredbe.

Naši stručnjaci u području zaštite osobnih podataka spremni su pomoći savjetom ili implementacijom cjelokupnog rješenja kao bi se Vaša tvrtka uskladila sa zahtjevima Uredbe.

Obratite nam se s povjerenjem!

PoC

Proof of Concept (PoC) je program državne potpore koji daje podršku inovacijama u najranijoj fazi istraživanja kako bi se osigurao pred-komercijalni kapital za tehničku i komercijalnu provjeru inovativnog koncepta. Provjera inovativnog koncepta potrebna je kako bi se pružili dokazi da su novi proces ili tehnologija ostvarivi i da potencijalno mogu imati komercijalnu primjenu. Upravo zbog toga svaki PoC projekt mora imati tehnološki rizik. Kroz provedbu PoC projekta dobiva se odgovor da li se ideja/predloženo rješenje može izraditi i hoće li kao takvo funkcionirati.

Kako bi što bolje osmislili i napravili svoju prijavu mi Vam pomažemo u izradi tehničkih rješenja kao eksperti koji su tri puta prijavili, dobili i uspješno završili svoje PoC projekte.

Konzalting

Iskusan i dobro uigran tim specijaliziranih stručnjaka raznih profila s velikim iskustvom u razvoju poslovanja, IT tehnologijama, vođenju projekata u zemlji i širom svijeta, zaštiti osobnih podataka svojim klijentima pomaže u postizanju poslovne izvrsnosti.