Preporuke

Platfoma Conference@Net tvrtke Citus uvelike nam je pomogla pri organizaciji RFID konferencija. Rješenje je jednostavno za uporabu, platforma izrazito pregledna i "easy to use". Ono što je najvažnije svi podaci su dostupni u svakom trenutku i polovica posla oko organizacije konferencije "odradi se sama " i bez pogreške.

Dunja Bituh

Selmet, organizator RFID konferencije

Conference@Net platforma bila nam je nezamjenjiv alat u organizaciji CrisCon konferencije. Sve na jednom mjestu, od kandidature i izbora predavanja, slanja ponuda i računa za kotizacije, preko slanja obavijesti, newslettera i konferencijskih materijala do automatskog evidentiranja polaznika i ispunjavanja anketa. Intuitivno i pregledno sučelje koje traži minimalno vrijeme prilagodbe čak i ljudima koji prvi puta vide aplikaciju. Ako planirate organizirati konferenciju, Conference@Net platforma je sve što Vam treba.

Goran Žarinac

direktor CrisCon konferencije 2017.

Migracija u Microsoft Office 356 sustav bila je naša najbolja odluka. Dobili smo fleksibilnost u pogledu količine i veličine elektroničkih poruka koje možemo razmjenjivati, mogućnost dijeljenja i suradnje na dokumentima sa suradnicima unutar institucije, ali isto tako i s vanjskim partnerima i suradnicima. Uz navedeno, povećali smo dostupnost podataka izvan institucije, na novim mobilnim uređajima i povećali sigurnost podataka uz znatno smanjenje potrebne administracije i održavanja sustava elektroničke pošte, upravljanja dokumentima i mogućnosti održavanja video konferencija.

Krunoslav Rendulić

Head of IT department at National and University Library in Zagreb

Svi mi koji svojim radom, entuzijazmom, idejama i vizijom radimo nova rješenja i proizvode za prosperitet i dobrobit naših zajednica i cjelokupnog društva, unatoč svim preprekama, nikada ne odustajemo. Mi smo obitelj koja dijeli sve uspone i padove. Cijeli svoj život i rad Tomislav Bronzin je posvetio pronalaženu novih rješenja. Osvojene nagrade i patenti govore koliko je uspješan u tome.

Vjekoslav Majetić

osnivač, CEO i vlasnik tvrtke DOK-ING