Povijest

poslujemo već više od 20 godina
Tvrtka CITUS utemeljena je 1999. godine i od svog početka, pa sve do danas, poslujemo u cijelom svijetu i svoj razvoj temeljimo na vlastitim inovacijama.

CITUS je Microsoft Silver Certified Partner koji se bavi savjetovanjem, projektiranjem, razvojem i implementacijom mobilnih i cloud IT rješenja.

U svom dosadašnjem radu, diljem svijeta, osvojili smo više od 90 nagrada za inovacije u ICT-u (SAD, Velika Britanija, Kanada, Rusija, Tajvan, Malezija, Koreja, Poljska, Hrvatska itd.) koje smo pretvorili u uspješne proizvode.
Svoj rad baziramo na naših pet patenata s područja ICT-a.
Proglašeni smo Nacionalnim pobjednikom u kategoriji Innovation, na European Business Awards (EBA) 2016/2017 natjecanju, a na najvećoj američkoj izložbi inovacija i novih tehnologija INPEX 2015, osvojili smo dvije zlatne medalje te nagradu Best Invention of Europe.

Nositelji smo certifikata ISO 9001-2015 za kvalitetu.

osnivač i direktor tvrtke CITUS, inovator i vizionar
Tomislav Bronzin
Tomislav Bronzin

Tomislav Bronzin je poduzetnik inovator, autor pet patenta s područja ICT-a, a sa svojim timom je dobio čitav niz najviših nagrada, zlatnih i platinastih medalja za ICT inovacije u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi, Koreji, Rusiji, Tajvanu, Hrvatskoj, Maleziji, Rumunjskoj, Poljskoj za svoje inovacije.

Bio je uključen u projektiranje i implementaciju prvih mobilnih rješenja na Microsoftovoj platformi, te razvoj prvih cloud rješenja baziranih na Microsoft AzureOffice365 i PowerBI. Tomislav ima više od 20 godina iskustva u struci, 16 godina za redom nositelj je počasne titule Microsoft Most Valuable Professional, i Microsoft Regional Director.

Autor je niza stručnih i znanstvenih radova iz područja informatičke tehnologije, osobito u domeni projektiranja i razvoja softvera, računarstva u oblaku, umjetne inteligencije, virtualne/proširene stvarnosti, inovacija, upravljanje projektima i rizicima, razvoja poduzetništva/startupova itd. Redovni je predavač na stručnim IT konferencijama, kao i predavač na Visokom učilištu Algebra, te mentor mnogim timovima na različitim projektima.

Jedan je od osnivača Microsoft Community-a u Hrvatskoj, a pomogao je osnivanje istih u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji, Armeniji i Moldaviji, a bio je i dugogodišnji član upravnog odbora INETA Europe – International .NET Association.

Dopredsjednik je Udruženja za IT Hrvatske gospodarske komore, član izvršnog odbora HUP-ICT, član je Tematskog inovacijskog vijeća za sigurnost u sklopu Strategije pametne specijalizacije (S3) Republike Hrvatske.