EU projekt

Povećanje kapaciteta razvojnog tima za proizvodnju softvera

Europska Unija – zajedno do EU fondova

Europski strukturni i investicijski fondovi

Operativni program Konkurentnost i kohezija

Hamag Bicro

ESIF financijski instrumenti

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”.

Povećanje kapaciteta razvojnog tima za proizvodnju softvera

U sklopu poziva na dostavu projektnih prijava „E-impuls“ CITUS d.o.o. provodi projekt “Povećanje kapaciteta razvojnog tima za proizvodnju softvera„ za koji su odobrena bespovratna sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju od 2014-2020, oznake KK.03.2.1.06.1269.

Projekt “Povećanje kapaciteta razvojnog tima za proizvodnju softvera” omogućit će prijavitelju opremanje razvojnog tima što uključuje opremanje prostora za razvoj IT tehnologije, nabavku opreme te edukaciju članova razvojnog tima što je sve nužnu za uvođenje vlastitih usluga korisnicima platforme IOS.

Njegova provedba doprinijet će otvaranju novih radnih mjesta u razvojnom timu, rastu prodaje vlastitih usluga na domaćem i stranom tržištu, što su ciljevi natječaja.

Ciljane skupine na koje će projekt utjecati su uprava, zaposlenici i kooperantske IT tvrtke koje sudjeluju u zajedničkim projektima.

Naziv projekta: Povećanje kapaciteta razvojnog tima za proizvodnju softvera
Ime korisnika: CITUS d.o.o.
Ukupni iznos projekta: 439.711,25 HRK
Prihvatljivi troškovi projekta: 332.169,00 HRK
Ukupni iznos odobrene potpore: 206.797,67 HRK
Trajanje projekta: 01.09.2017. – 01.06.2018.
Kontakt: CITUS d.o.o. | citus@citus.hr | tel +385 1 3667 120
Pogledati više na www.strukturnifondovi.hr i www.hamagbicro.hr