Politika kvalitete

iso9001

SIQ certifikat
IQNet certifikat
Uprava tvrtke CITUS d.o.o. opredjeljuje se za sljedeću politiku kvalitete:

Usmjerenost na potrebe kupca i zadovoljstvo kupca izvršenim poslom su najvažnije vrijednosti prema kojima CITUS mjeri i određuje svoju ukupnu uspješnost.

Težit ćemo stvaranju trajnih odnosa s kupcima temeljenih na zadovoljavanju i nadilaženju njihovih potreba putem traženja optimalnih i cjelovitih rješenja.

S kupcima ćemo stvarati odnose povjerenja temeljene na bezuvjetnom poštivanju tajnosti njihovih podataka. U radu ćemo težiti modernim i inovativnim rješenjima oslanjajući se na nove tehnike i tehnologije te koristeći najviše standarde struke u izvedbi i dokumentiranosti projekata.

Zapošljavat ćemo stručno i ambiciozno osoblje koje će imati mogućnosti i obvezu stalno se razvijati i usavršavati te pribavljati najsuvremenije informatičke i komunikacijske resurse, te stvarati okruženje za ugodan i efikasan rad.

Primjenjivat ćemo i poboljšavati djelotvornost sustava upravljanja kvalitetom temeljenog na zahtjevima međunarodne norme ISO 9001 i težiti nadilaženju razine tih zahtjeva.

Svaki djelatnik CITUS-a mora biti upoznat s politikom kvalitete, shvatiti je i prihvatiti kao trajno načelo u vlastitom djelovanju.

U Zagrebu, 15.svibnja 2002.
Tomislav Bronzin, mag.ing.el.