Tomislav Bronzin MICROSOFT REGIONAL DIRECTOR

Tomislav-RD

Tomislav Bronzin osnivač i direktor CITUS-a, inovator, vizionar, mentor, pouzdan savjetnik, lider, poduzetnik i arhitekt softvera/rješenja i naredne dvije godine nosit će prestižnu počasnu titulu Microsoft Regional Director!

Nositelji titule Microsoft Regional Director su pouzdani savjetnici Microsofta i veza između te velike tehnološke tvrtke i zajednice IT stručnjaka.

Ovo je najviša titula i čast za svakog člana Microsoftove zajednice, a Tomislav ju je dobio kao priznanje njegovom velikom tehnološkom i poslovnom znanju te poznavanju industrije, doprinosu vodstvu zajednice i sposobnosti povezivanja s Microsoftovim kupcima, partnerima i IT profesionalcima. Tomislav je je član ove elitne skupine ljudi ponovno od 2019. godine, nakon što je deset godina zaredom bio Microsoft Regional Director u razdoblju od 2003. do 2013. godine.

Svake godine konkurencija za ovu titulu je izuzetno jaka budući tu titulu nosi manje od 200 osoba u čitavom svijetu! Samo najbolji imaju priliku biti odabrani od strane Microsofta na temelju rigoroznog procesa procjena namijenjenog odabiru najboljih stručnjaka, inovatora i osoba koje uspješno povezuju IT stručnjake i Microsoft, ali imaju i uvid u strateških tehnoloških potrebe najutjecajnijih  svjetskih tvrtki te su njihovi pouzdani savjetnici.

Program Microsoft Regional Director  pruža menadžerima u tvrtki Microsoft mogućnost uvida u realne scenarije i potrebe društva i poslovnog svijeta koji su im potrebni za kreiranje proizvoda i platformi koje će omogućiti zajednici IT stručnjaka, te inovativnih alata koji će tvrtkama, timovima i pojedincima omogućiti stvaranje naprednih i lukrativnih usluga i rješenja. Program je pokrenut 1993. godine s ciljem da oda priznanje vrhunskim svjetskim tehnološkim vizionarima, vodstvu zajednice i jasnim sposobnostima kreiranja poslovnih rješenja i savjetovanju zajednice IT stručnjaka i poslovnih korisnika širom svijeta.

Više informacija dostupno je na poveznici